Laden Evenementen

« Alle evenementen

‘Help, een (pre)puber…!

14 juni @ 20:30 - 22:00

- €9,95

Sommigen lijken met tien al in de pubertijd, anderen veranderen opeens als ze naar de brugklas gaan. Ieder kind volgt zijn of haar eigen tempo, maar wat is jouw tempo als ouder? Hoe deal jij er mee als je je kind opeens nergens meer voor kunt porren? Als ze alleen nog maar met hun ogen kunnen rollen als je iets zegt? Hoe blijf je in jezelf vertrouwen als je kind doet of je gek bent? Wat werkt er in de communicatie en omgang met (aanstormende) pubers? Hoe geef je ze de verantwoordelijkheid die ze zo graag willen én geef je ze begrenzing en kaders die ze ook nog heel hard nodig hebben?

In de webinar ‘Help, een (pre)puber’ bespreek ik samen met Elsbeth Teeling deze nieuwe fase. Hoe kun je je kinderen (en jezelf) hier op een relaxte manier doorheen loodsen? Voor ouders van kinderen tussen de 10 en 14 jaar

Een hele uitdaging

Pubers in huis…. Dat is voor velen best een hele uitdaging! Naast leuk en lief kunnen pubers namelijk ook onvoorspelbaar, onuitstaanbaar en emotioneel zijn. Aan ons als ouder om daar zo goed mogelijk op in te spelen. Dat valt niet altijd mee en daarom is een beetje inspiratie en achtergrond bij al die uitdagingen soms best fijn en handig.

  • Wat schuilt er achter het dwarse en stoere gedrag van een (pré-)puber?
  • Hoe deal je met de veranderende houding van je kind naar jou?
  • Wat maakt de puberteit voor een kind zo lastig en vooral hoe ga je daar als ouder nou wel en niet mee om?
  • Hoe voorkom je dat je alleen maar ‘die zeurende ouder’ bent?
  • Welke manier van communiceren en benaderen werkt het beste en hoe kan je de lol weer inzien van die worstelende puber?
  • Hoe houd je het (samen) gezellig in huis als één iemand in huis nogal sfeerbepalend is?

Tijdens het webinar luister en kijk je niet alleen naar de tips en verhalen van Tischa en Elsbeth, we hebben poll’s onder alle deelnemers, je kunt vragen stellen via de chat en op elkaar reageren via de chat. Hoe fijn en steunend dat voor ouders is in deze tijd werd heel duidelijk tijdens onze vorige webinars. Anderhalf uur in de sfeer die je kent van de Club van Relaxte Moeders en van de lezingen van Tischa: open en eerlijk en heerlijk praktisch en met een lach. En heel misschien met een zucht van verlichting. Want… you’re not alone out there!

O, en na afloop krijg je een hand-out met de belangrijkste punten die aan bod zijn gekomen. Die kun je als reminder op de koelkast hangen zeg maar 😉

Zin om mee te doen?

Heb jij een (aanstaande) puber thuis en vind je het leuk om eens helemaal in de wereld van een puber te duiken en tips te krijgen om het thuis (nog) leuker en makkelijker te maken? Meld je dan snel aan voor dit webinar op 14 juni bomvol inspiratie en tips!

Gegevens

Datum:
14 juni
Tijd:
20:30 - 22:00
Kosten:
€9,95
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://groot-en-klein.webinargeek.com/help-een-prepuber

Locatie

Online Webinar
Nederland

Gegevens

Datum:
14 juni
Tijd:
20:30 - 22:00
Kosten:
€9,95
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://groot-en-klein.webinargeek.com/help-een-prepuber

Locatie

Online Webinar
Nederland