Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Temperamentvolle kinderen (Deel 3)

7 april @ 10:00 - 11:30

- €7,50

Heb jij een kind dat opvliegender lijkt te zijn dan andere? Lijkt jouw kind soms koppiger dan anderen of kan hij heel gevoelig reageren op iets als jij dat totaal niet verwacht? Lijken dingen nooit gewoon vanzelf te gaan en blijft je kind maar onderhandelen? Dan is de kans groot dat je een temperamentvol exemplaar hebt.

Temperamentvolle kinderen zijn intense, gevoelige en opmerkzame kinderen die een sterke eigen wil hebben. Dit zijn prachtige eigenschappen, en zelfs eigenschappen die we in volwassenen vaak erg waarderen, maar die we bij kinderen vaak maar lastig vinden.

Tijdens deel 3 van deze webinar-serie leer je waar jouw temperamentvolle kind over het algemeen meer moeite mee heeft dan andere kinderen en hoe kun je hem daarbij kunt helpen. Minder moeilijke momenten, minder ontploffingen en meer gezelligheid in huis en een blijer kind.

* Dit webinar is onderdeel van een 3-delige serie. Deel 1 gemist? Meld je hier aan en ontvang meteen toegang. Deel 2 gemist? Meld je hier aan en ontvang meteen toegang.

Doe je mee?

Dit webinar is bedoeld voor ouders van kinderen tussen de 1 en de 9 jaar en vindt plaats op 7 april van 10:00 tot 11:30 uur.  Je kunt aan deze aflevering deelnemen voor €7,50.

Kun je 7 april niet? Geen probleem. Meld je aan en dan ontvang je na afloop van het webinar een linkje naar de opname.

Gegevens

Datum:
7 april
Tijd:
10:00 - 11:30
Kosten:
€7,50
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://groot-en-klein.webinargeek.com/temperamentvolle-kinderen-deel-3

Locatie

Online Webinar
Nederland

Gegevens

Datum:
7 april
Tijd:
10:00 - 11:30
Kosten:
€7,50
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://groot-en-klein.webinargeek.com/temperamentvolle-kinderen-deel-3

Locatie

Online Webinar
Nederland