Laden Evenementen

« Alle evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Temperamentvolle kinderen

8 juli @ 20:00 - 21:30

- €25,00

Werk jij met kinderen in de leeftijd 1 tot 10 jaar en wil jij graag leren hoe je temperamentvolle kinderen het beste kunt ondersteunen en begeleiden? Schrijf je dan snel in voor deze live masterclass van Tischa Neve (psycholoog, opvoedkundige en schrijfster) en Eva Bronsveld (al ruim 10 jaar dé expert als het om temperamentvolle kinderen gaat).

Temperamentvolle kinderen zijn intense, gevoelige en opmerkzame kinderen die een sterke eigen wil hebben. Temperamentvolle kinderen reageren op veel dagelijkse dingen heftiger, intenser of emotioneler. Ze zijn (vaak thuis!) opvliegender, koppiger en sneller van slag dan andere kinderen.

Aan het hebben van meer temperament zitten voor- en nadelen. Als je een temperamentvol kind goed begeleidt en ondersteunt, zullen de voordelen steeds vaker de bovenhand voeren. Maar dat vraagt vaak wel meer van ouders en bv PM-ers of leerkrachten dan de opvoeding van een niet-temperamentvol kind. Als je kinderen met dit karakter goed leert aanvoelen en goed begrijpt, dan kun je veel betekenen voor de kinderen, hun ouders en de tijd dat ze onder jouw hoede zijn.

In deze masterclass leren Eva en Tischa je hoe je temperamentvolle kinderen kunt herkennen, geven ze je meer inzicht in wat er in ze omgaat, laten ze je zien hoe hun ‘emmertje’ snel volloopt en krijg je praktische handvatten waarmee jij hét verschil kunt maken in het leven van deze kinderen die nét dat extra’s van je nodig hebben.

Inhoud:

 • Bij inschrijving ontvang je direct een link naar het verhaal van Tess, waarin we je laten zien hoe een schooldag voor een temperamentvol kind eruitziet. Alleen al door het kijken van dit verhaal, ontstaat er meer inzicht in en meer begrip voor temperamentvolle kinderen.
 • In de live masterclass bespreken we de eigenschappen van temperamentvolle kinderen en hoe je ze kunt herkennen. Je krijgt praktische handvatten om kinderen zo te ondersteunen dat de positieve kanten van deze eigenschappen vanzelf boven komen drijven.
 • Na het volgen van deze masterclass begrijp jij de behoeften van temperamentvolle kinderen beter én kun je er beter op inspelen.
 • Je ontdekt hoe je er voor kunt zorgen dat deze kinderen mee willen werken zonder dat je streng hoeft te worden.
 • Je krijgt meer zicht op de situaties en momenten waarin jij net dat verschil kunt maken waardoor je driftbuiten en woede-uitbarstingen kunt voorkomen.
 • Je krijgt een tool aangereikt om samen met een temperamentvol kind aan te werken

Wat krijg je allemaal?

 • De opname ‘Het verhaal Tess’ die je gelijk na aankoop ontvangt en voor aanvang kijkt als basiskennis voor de masterclass
 • Een live masterclass van Eva Bronsveld en Tischa Neve van 1,5 uur waarin je via de chat meteen je vragen kunt stellen
 • Een handout
 • En pdf van een tool om met kinderen mee te werken

Je kunt voor slechts 25 euro meedoen. Na inschrijving ontvang je meteen ‘Het verhaal van Tess’ zodat je dat kunt kijken op een moment dat jou het beste uitkomt en vervolgens zien we je graag bij de live masterclass op 8 juli van 20-21.30 u.

Na afloop van de masterclass ontvang je een link waarmee je ‘m nog 2 weken lang kunt terugkijken. Handig voor als je bepaalde dingen nog eens wilt zien of voor het geval dat je er niet live bij kon zijn.

Gegevens

Datum:
8 juli
Tijd:
20:00 - 21:30
Kosten:
€25,00
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://groot-en-klein.webinargeek.com/temperamentvolle-kinderen-masterclass-voor-professionals

Gegevens

Datum:
8 juli
Tijd:
20:00 - 21:30
Kosten:
€25,00
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://groot-en-klein.webinargeek.com/temperamentvolle-kinderen-masterclass-voor-professionals