Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar 3: Hoe houd je het onderling gezellig?

22 juni, 2020 @ 20:30 - 21:30

- €4,95

Hoe houd je het onderling gezellig? Dat is de centrale vraag van aflevering 3 van onze webinarserie Relaxt blijven in het tijdelijke abnormaal. Over hoe je de sfeer tussen broers en zussen goed houdt en hoe je omgaat met gedoe tussen broers en zussen. En hoe je daar zelf relaxed bij blijft. Want wat hebben we een tijd op elkaars lip gezeten met zijn allen hè. Niet heel gek als je kinderen elkaar af en toe (of misschien heel vaak) zat waren. 

In de webinar-serie ‘relaxt blijven in het tijdelijke abnormaal’ slaan Elsbeth Teeling (Club van de Relaxte Moeders) ik de handen ineen om samen met jou te kijken hoe jij en de kinderen op een relaxte manier door deze periode heen kunnen komen. Op 22 juni deel drie!

Webinar 3: Hoe houd je het onderling gezellig?

Inmiddels krijgen we allemaal weer wat meer ruimte nu de basisscholen weer open zijn. Maar dat wil niet zeggen dat bij jou thuis gelijk alles koek en ei is. En trouwens… met de zomervakantie in zicht is het wel fijn als je wat meer handvatten hebt om de sfeer thuis een beetje te managen. Hoe los je onderlinge ‘fitties’ op of nog beter: hoe voorkom je ze? Zijn ze inmiddels oud genoeg om het te laten gaan, of kun je toch maar beter ingrijpen? En ook niet geheel onbelangrijk: hoe zorg je ervoor dat je zelf je hoofd koel houdt in het heetst van de strijd?

In de derde aflevering van de webinarserie ‘Relaxt blijven in het tijdelijke abnormaal’ geven Tischa en ik tips over:

  • Hoe ga je om met ruzies tussen je kinderen? Grijp je in of laat je het gaan?
  • Hoe leer je je kinderen zelf ruzies op te lossen?
  • Hoe voorkom je een machtstrijd tussen kinderen?
  • Hoe creëer je voorwaarden voor een goede onderlinge band en zo min mogelijk strijd?
  • Wat doe je als je kinderen elkaar continu zitten te ‘dissen’?
  • Hoe zorg je ervoor dat je zelf kalm blijft in het heetst van de strijd?
  • Hoe verstevig je de onderlinge band tussen je kinderen?

Tijdens het webinar luister en kijk je niet alleen naar de tips en verhalen van Elsbeth en mij, we hebben poll’s onder alle deelnemers, je kunt vragen stellen via de chat en op elkaar reageren via de chat. Hoe fijn en steunend dat voor ouders is in deze tijd werd heel duidelijk tijdens het eerste webinar. Een uur in de sfeer die je kent van de Club van Relaxte Moeders en van mijn lezingen: open en eerlijk en heerlijk praktisch en met een lach. En heel misschien met een zucht van verlichting. Want… you’re not alone out there!

O, en na afloop krijg je een (werk)boekje om thuis aan de slag te gaan met alles wat we besproken hebben. Zodat het ook echt gaat werken zeg maar 😉

Zin om mee te doen?

De derde aflevering van de webinarserie is maandag 22 juni van 20.30 tot 21.30 uur. Hij is gericht op kinderen in de basisschoolleeftijd.

Doe je mee? Je kunt aan deze aflevering deelnemen voor €4,95. Zin in? Geef je dan op via deze link.
Kan je maandag de 22e niet? Geen probleem. Meld je aan en dan ontvang je na afloop van het webinar een linkje naar de opname.

Gegevens

Datum:
22 juni, 2020
Tijd:
20:30 - 21:30
Kosten:
€4,95
Evenement Categorie:
Site:
https://groot-en-klein.webinargeek.com/hoe-houd-je-het-gezellig-onderling

Locatie

Online Webinar
Nederland + Google Maps

Gegevens

Datum:
22 juni, 2020
Tijd:
20:30 - 21:30
Kosten:
€4,95
Evenement Categorie:
Site:
https://groot-en-klein.webinargeek.com/hoe-houd-je-het-gezellig-onderling

Locatie

Online Webinar
Nederland + Google Maps