Op maandagavond 21 maart hadden we 300+ gasten op ons digitale feestje: het lanceringswebinar over ons nieuwe boek: Emotieklets. Het was superfijn om de belangstelling en nieuwsgierigheid naar onze nieuwste klets te ervaren!

Emotieklets is een praktisch boek over de wereld van emoties. Stap samen met je kind in het vliegtuig en vlieg over de eilanden Blij, Verdrietig, Boos, Bang, Trots, Mopperig, Gespannen, Jaloers, Onzeker en Ontspannen. Deel 1 is om (voor) te lezen: je kind ontdekt dat er heel veel emoties zijn én dat ze allemaal met elkaar verbonden zijn. Al die emoties mogen er zijn, je moet ze niet wegstoppen. Als ouder kun je je kind daarbij helpen in deel 2 en 3. Aan de hand van vragen, opdrachten, tips, grapjes, weetjes en invulkaarten kun je kletsen en plannetjes maken. Het boek is geschikt voor kinderen van 5 tot 12 jaar.

Inmiddels zijn er al veel mensen die het boek hebben aangeschaft en de reacties zijn super leuk! Iedereen is zo enthousiast. Dat hadden we natuurlijk wel verwacht ;-) Maar is evengoed heel fijn om te lezen allemaal. Onderstaand deel ik er graag een paar met je. Heb je zelf ook interesse om het boek aan te schaffen? Dat kan natuurlijk! Een kleine sneak peak van wat je kunt verwachten? Kijk dan eerst even het filmpje dat ik erover heb opgenomen.

Een aantal enthousiaste reacties van lezers
“Zit het boek nu heerlijk in het zonnetje te lezen en ben heel enthousiast! Het boek is praktisch en de tips die jij erbij hebt geschreven zijn een verrijking voor iedereen.” – Marie-José

“Vandaag het boek al ingezet in de praktijk. Fijn voor mij en super fijn voor de kinderen.– José

“Dit is voor mijn werk zo’n mooie aanvulling! Ik wilde dat ik hem privé eerder had gehad voor mijn kinderen.– Linnepin

“Wij hebben ‘m al! Hele fijne vormgeving, leest fijn… Ligt bij mijn dochter (10) onder het bed, ze is al een heel eind. Blij dat het haar zo aanspreekt!– Nienke