Nieuw webinar: ‘Back to school (en in het gareel)’

Zes weken lang was er geen ochtendstress, minder strenge bedtijden (lees: minder gezeur) en minder wat moest. Maar, nu zit het er voor velen al weer bijna op en gaan weer braaf aan het werk, lange dagen, school en BSO. Dat kan best voor wat onrust, strijd en gedoe thuis zorgen. En… voor je het weet ben je zelf ook weer aan het rennen. Terwijl je je net had voorgenomen het nu écht anders aan te pakken.

In de webinar ‘Back to school (en in het gareel)’ bespreken schrijfster Elsbeth Teeling en ik hoe je je kinderen (en jezelf) op een relaxte manier weer in het ritme kan krijgen (en kan houden).

  • In deze eerste aflevering van de webinarserie Opvoeden en relaxt blijven (of worden) geven we tips over:
  • Hoe zorg je ervoor dat je kind weer overgaat tot de gebruikelijke bedtijden en andere afspraken, zonder al te veel gezeur?
  • Hoe zorg je ervoor dat je jezelf niet gelijk weer voorbij rent?
  • Hoe ga je om met kinderen die het allemaal best spannend vinden met pittige buien als gevolg?
  • Hoe kom je zo snel mogelijk weer in een goed ritme met je gezin?
  • Hoe houd je je goede voornemens en je relaxte zelf na de vakantieweken vast?

Tijdens het webinar luister en kijk je niet alleen naar de tips en verhalen van ons, we hebben poll’s onder alle deelnemers, je kunt vragen stellen via de chat en op elkaar reageren via de chat. Hoe fijn en steunend dat voor ouders is in deze tijd werd heel duidelijk tijdens onze vorige webinars. Anderhalf uur in de sfeer die je kent van de Club van Relaxte Moeders en van de lezingen van Tischa: open en eerlijk en heerlijk praktisch en met een lach.

O, en na afloop krijg je een hand-out met de belangrijkste punten die aan bod zijn gekomen. Die kun je als reminder op de koelkast hangen zeg maar ;-)!

Was je er in het voorjaar al bij?
Voor degenen die in het voorjaar al de webinar ‘terug in het gareel’ hebben gevolgd: dan kan het zijn dat er wel hier en daar wat overlap is bij deze. Maar er zit ook nieuwe informatie in én je kunt het zien als weer een kleine reminder na een lange zomervakantie. Op veler verzoek zijn de nieuwe webinars 1,5 uur in plaats van 1 uur.

Zin om mee te doen?
Deze aflevering van de webinarserie is donderdag 20 augustus van 20.30 tot 22.00 uur. Hij is gericht op ouders van kinderen in de basisschoolleeftijd. Doe je mee? Je kunt aan deze aflevering deelnemen voor €6,95. Zin in? Geef je dan hier op.

Kun je donderdag de 20e niet? Geen probleem. Meld je aan en dan ontvang je na afloop van het webinar een linkje naar de opname.

Welke webinars volgen er nog meer dit najaar?
Na het succes van de webinars in het voorjaar hebben we een nieuwe reeks samengesteld. Na dit Back to school webinar volgen ook nog deze onderwerpen:

Hier kun je er meer over lezen en je aanmelden!

Het zou superleuk zijn je te zien bij een of meer van de webinars! Ik ga nog een paar dagen relaxen en kom snel terug met allemaal leuke opvoedlezingen, cursus uitbreiding, nieuwe online producten en workshops! Tot snel,

Lieve groeten,

Tischa