Sinterklaas is bijna in het land en dus wordt er ook weer druk nagedacht over wat de Sint dit jaar gaat schenken. Om er alvast samen met je kids naartoe te leven, doe ik je hierbij graag alvast een gratis voorleesverhaal cadeau. Via onderstaand formulier kun je deze downloaden.

Dit verhaal komt uit mijn boek ‘Kijk, zo gaat dat!’ Wat ik geschreven heb om ouders en kinderen te helpen zich voor te bereiden op veelvoorkomende situaties. In het leven van jonge kinderen gebeuren ten slotte veel nieuwe dingen. Sommige leuk, maar ook best spannend, zoals een vakantie, naar de kapper of uit logeren. En soms ook gebeurtenissen die veel impact op een kind kunnen hebben. De eerste schooldag, een ziekenhuisopname of een begrafenis. Of het nou leuk, minder leuk of heftig is, het is fijn en goed om je kind hierop voor te bereiden en er na afloop samen over te lezen en praten.

In ‘Kijk, zo gaat dat!’ vind je voor de meest voorkomende situaties en gebeurtenissen aansprekende verhalen voor jonge kinderen. Lees een verhaal voor en koppel het aan de specifieke situatie van jouw kind, zo weet je kind wat het te wachten staat en helpt het om er samen na afloop over na te praten en te verwerken.

Misschien een leuke cadeautip voor de Sint ;-)

“Een superhandig (voorleesboek) dat je steeds uit de kast pakt als er iets nieuws of spannends staat te gebeuren voor je jonge kind.”

Gratis Sinterklaas voorleesverhaal


Laat hieronder je gegevens achter, zodat je het digitale Sinterklaas voorleesverhaal kunt downloaden:    Check ook onze online opvoedcursussen: