Webinars, workshops & lezingen

In deze Coronatijd geen live lezingen en workshops voor ouders en professionals, maar wel een online aanbod. Als gemeente, instelling of bedrijf kun je een online lezing van mij boeken en dan verzorg ik speciaal voor jullie een avond.

Daarnaast geef ik nu ook mijn eigen webinars van 1,5 uur voor ouders en professionals over uiteenlopende thema’s. Je meldt je aan en kijkt op het tijdstip live thuis vanachter je laptop mee.

In de agenda hieronder zie je welke webinars op de planning staan. Is de agenda leeg? Dan zijn we nog druk aan het plannen. Maar, niet getreurd! Veel van mijn meest populaire webinars zijn terug te kijken op een moment dat het jou uitkomt. Alle ‘on demand’ webinars kun je hier vinden.

Laden Evenementen

Aanstaande Evenementen

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

Evenement weergaven navigatie

januari 2022

En nu ben ik er klaar mee!

25 januari @ 20:30
Online Webinar Nederland
29,95

‘En nu ben ik er klaar mee!’ | Opvoeden en relaxt blijven in 2022 ‘Nu ben ik er klaar mee’, ‘Waarom luisteren jullie nou nooit!’ of ‘Doe toch eens normaal!’ Hoor jij jezelf ook regelmatig dit soort uitspraken doen? Vind je het soms lastig om je eigen emoties onder controle te houden en heb je het idee dat het relaxter kan, maar weet je niet goed hoe? In het webinar ‘En nu ben ik er klaar mee’ krijg je tips en…

Meer weten »

maart 2022

Workshopdag: ‘Word de ouder die je graag wilt zijn!’

26 maart @ 9:30 - 16:30
€169

Live workshopdag voor ouders: ‘Word de ouder die je graag wilt zijn!’ Kom een berg inspiratie opdoen met Elsbeth & Tischa en een kleine groep andere ouders Plezier in het ouderschap en opvoeden. Als je elke dag aan het rennen en vliegen bent, lijkt dat misschien niet altijd haalbaar. Baal je ook wel eens van jezelf omdat je gewoon even geen zin in je kinderen hebt? Heb je ook het gevoel dat je veel te veel ballen in de lucht…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen