Webinars, workshops & lezingen

Naast mijn uitgebreide online aanbod, geef ik ook live lezingen en workshops voor ouders en professionals. Als gemeente, instelling of bedrijf kun je een online lezing van mij boeken en dan verzorg ik speciaal voor jullie een avond.

Daarnaast geef ik nu ook mijn eigen webinars van 1,5 uur voor ouders en professionals over uiteenlopende thema’s. Je meldt je aan en kijkt op het tijdstip live thuis vanachter je laptop mee.

In de agenda hieronder zie je welke webinars op de planning staan. Is de agenda leeg? Dan zijn we nog druk aan het plannen. Maar, niet getreurd! Veel van mijn meest populaire webinars zijn terug te kijken op een moment dat het jou uitkomt. Alle ‘on demand’ webinars kun je hier vinden.

Pubers zijn leuk!

Online Webinar

Ze zetten lege pakken yoghurt terug in de koelkast, laten alles achter hun kont slingeren en plannen staat niet hun woordenboek. Pubers: je lacht je soms ziek om ze, maar […]

€12,50

Workshopdag: ‘Word de ouder die je graag wilt zijn!’

Hof van Monaco, Utrecht (Leidsche Rijn Centrum) Hof van Monaco, Utrecht

Live workshopdag voor ouders: ‘Word de ouder die je graag wilt zijn!’ Kom een berg inspiratie opdoen met Elsbeth & Tischa en een kleine groep andere ouders Plezier in het […]

€169