Webinars, workshops & lezingen

In deze Coronatijd geen live lezingen en workshops voor ouders en professionals, maar wel een online aanbod. Als gemeente, instelling of bedrijf kun je een online lezing van mij boeken en dan verzorg ik speciaal voor jullie een avond.

Daarnaast geef ik nu ook mijn eigen webinars van 1,5 uur voor ouders en professionals over uiteenlopende thema’s. Je meldt je aan en kijkt op het tijdstip live thuis vanachter je laptop mee.

In de agenda hieronder zie je welke webinars gepland staan in 2020 en kun je je aanmelden. Binnenkort volgt het aanbod voor 2021!

Laden Evenementen

Aanstaande Evenementen

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

Evenement weergaven navigatie

juni 2021

“En nu is het genoeg!” over afspraken maken en grenzen aangeven

14 juni @ 20:30 - 22:00
Online Webinar Nederland
€7,50

Kinderen die maar niet luisteren, die geen ‘nee’ accepteren en voor jouw gevoel een loopje met je nemen. Hoe ga je daarmee om? Waarom werkt straffen vaak averechts en wat kan je dan in vredesnaam wel doen? In dit webinar bespreken we hoe je liefdevol maar duidelijk grenzen kunt aangeven en hoe je kinderen helpt om beter mee te werken en te luisteren. Ook komt aan bod hoe je zélf relaxed en overeind blijft als je kind stormachtig of brutaal…

Meer weten »

juli 2021

Groeps- en sociale druk bij pubers

5 juli @ 20:30 - 22:00
Online Webinar Nederland
€7,50

De puberteit is een roerige tijd. Jezelf leren kennen, je staande houden en je plek vinden tussen leeftijdsgenoten én omgaan met alle verwachtingen van ouders, anderen en sociale media. Het lijkt alsof de jongeren van nu meer druk voelen dan wij dat vroeger deden, en dat valt niet altijd mee. Wat maakt dat tieners zo gevoelig zijn voor groepsdruk en hoe leer je je kind hiermee omgaan? Kun je ze helpen, ook als ze met hun ogen rollen als je…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen