5 voorleesverhalen voor kinderen van 3 – 9 jaar

Lieve ouders,

We maken een pittige periode door. Er komt heel veel op ons, ouders, en onze kinderen af. Wij hebben in onze gezinnen komende tijd intensief met elkaar te maken. Door het ‘Blijf-zo-veel-mogelijk-thuis’-advies moeten we het (thuis)werk zien te verenigen met de begeleiding van het schoolwerk van de kinderen en kinderen thuis, die daarbij ook nog eens fulltime om ons heen zijn. Daarnaast zijn wij zelf druk met onze eigen zorgen, onzekerheden en emoties. Naast dat dit onze kinderen niet ontgaat, hebben we ook nog eens te maken met hún emoties. Dan is het niet meer dan logisch dat dit veel vragen oproept.
Hoe fijn is het als je via verhalen de mogelijkheid hebt om jonge kinderen mee te nemen in wat er speelt, het bespreekbaar te maken, er samen over te praten, delen en soms te huilen. Dat is de reden dat wij deze verhalenbundel geschreven hebben. Voor kinderen van 3 tot 9 jaar, en voor hun ouders een heleboel tips die het hopelijk net even leuker en makkelijker maken.

Ons boek ‘Kijk, zo gaat dat!’ is net uit. Een boek vol met gebeurtenissen die in het leven van jonge kinderen kunnen voorkomen. Van leuke, spannend en nieuw, maar ook pittig en naar. Met tips voor ouders hoe je je kind daar zo goed mogelijk bij kunt helpen.

Deze bundel met verhalen is voor jullie, omdat deze periode wel wat ondersteuning voor ouders en kinderen kan gebruiken.
Zet ‘m op, hou vol, laten we met z’n allen blijven knokken om hier zo snel en goed mogelijk uit te komen. Samen kunnen we dat en onze kinderen ook. Met een beetje hulp en veel liefde van ons.

Lieve groeten,

Tischa, Ellie en Brigitte