Lieve ouders,

Daar gaan we weer… wekenlang geen school, geen sport, geen leuke tripjes, geen gezellige afspraken met familie en vrienden. De kinderen thuis, vakantie, thuis-school en thuis-werk… Jij moe, kinderen moe en weer tijdenlang boven op elkaars lip. Hoe dan?!?

Wij kunnen ons voorstellen dat jullie daar best tegenop zien. En geloof me, dat doen veel ouders. Maar hier zijn wij! Samen met Jonger Oranje, geef ik een serie webinars vol met opvoedtips en handvatten, om de komende weken met elkaar als gezin een stuk gezelliger en vol activiteiten door te komen. Relaxter, met minder hoogoplopende emoties, beter meewerkende kinderen en veel verbinding en contact.

De webinarserie ‘Get Up! tijdens de lockdown’ bestaat uit drie online lessen rond opvoedthema’s van Tischa Neve én bij alle webinars ontvang je sportieve & actieve filmpjes, challenges en opdrachten van team ‘Jonger Oranje’ voor het hele gezin.

Doen jullie mee? (kosten €7,50 per webinar)

Kun je op de datum niet? Je kunt je gewoon aanmelden en met de terugkijk-link die je toegestuurd krijgt en kijken wanneer je wilt. Is een van de onderstaande data al verstreken? Dan kun je je evengoed aanmelden en ontvang je toegang tot het materiaal.

Bekijk nu : Beter meewerken & luisteren (22 dec)

Alles over waarom kinderen niet altijd luisteren, over waarom dat erbij hoort én over hoe jij je kinderen kunt helpen om een stuk makkelijker en gezelliger mee te werken en te luisteren! Wie wil dat nou niet?

Bewkijk nu: Meer verbinding en contact (29 dec)

Alles over waarom contact en verbinding in je gezin heel belangrijk is, hoe het ervoor zorgt dat alles makkelijker verloopt en er minder gedoe, geruzie en hoogoplopende emoties zijn. En natuurlijk heel veel tips voor meer contact en verbinding in je gezin!

12 januari 2021: Omgaan met pittige emoties

Alles over oplopende emoties, boze buien, ruzies en conflicten. Over waarom alle emoties goed zijn en er mogen zijn en hoe dat ervoor zorgt dat alles behapbaarder wordt. Een must-see voor elke ouder!

 

We zouden het heel leuk vinden jullie bij 1 of meer webinars te zien.

Groetjes Tischa & Team Jonger Oranje